Vriend

vanaf € 15,- per seizoen

 

Goede vriend

vanaf € 50,- per seizoen

 

Royale vriend

Vanaf € 100,- per seizoen

 
Doneer eenmalig  

Word Vriend van Introdans

Bezoekt u regelmatig voorstellingen van Introdans en voelt u zich betrokken bij het gezelschap? Nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt? Dan nodigen wij u graag uit voor een inspirerende vriendschap. Introdans is bijzonder gesteld op zijn Vrienden. Het belang van hun steun is groot. Samen met hun financiŽle bijdrage dragen Vrienden daadwerkelijk bij aan de kwaliteit van de voorstellingen en activiteiten van Introdans.

Word ook Vriend! Introdans telt een grote schare trouwe Vrienden. Als dank voor hun steun houden wij de Vrienden op de hoogte van het reilen en zeilen van Introdans. Bovendien kunnen Vrienden geregeld speciale aanbiedingen tegemoet zien. En sommige wij uit voor exclusieve evenementen. Niet iedereen? Nee, dat klopt, want Introdans hanteert een Vriend Vrienden nodigenenbeleid met drie verschillende niveaus. U bepaalt zelf welke Vriendschap u aan wilt gaan. Bekijk de verschillende Vriendschappen en maak uw keuze via de linkerkolom.

Aanmelden? Dat kan heel eenvoudig...

Bekijk de verschillende opties of vul direct het aanmeldformulier in. Wij schrijven het door u vermelde bedrag van uw rekening af en doen dat vervolgens ieder seizoen. Bedragen vanaf € 50,- worden over twee incassomomenten verdeeld. Door gebruik te maken van een automatische incasso, kunnen we onze administratiekosten laag houden. Daarom vragen wij u om een eenmalige machtiging. Wilt u uw Vriendschap beŽindigen, dan volstaat een simpel berichtje of telefoontje. U mag vanzelfsprekend ook meer geven dan het minimumbedrag, vergeet niet het bedrag te vermelden op het aanmeldformulier. U kunt het hele jaar door Vriend worden.