Word sponsor  
Doneer eenmalig  

Word Vriend van Introdans

Bezoekt u regelmatig voorstellingen van Introdans en voelt u zich betrokken bij het gezelschap? Nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt? Dan nodigen wij u graag uit voor een inspirerende vriendschap. Introdans is bijzonder gesteld op zijn Vrienden. Het belang van hun steun is groot. Samen met hun financiŽle bijdrage dragen Vrienden daadwerkelijk bij aan de kwaliteit van de voorstellingen en activiteiten van Introdans.

Omdat wij onze Vrienden graag op een passende manier betrekken bij het gezelschap starten wij in 2019 met een nieuw Vrienden-beleid. Bent u er als eerste bij? Laat uw gegevens achter via het contactformulier, dan nemen wij begin 2019 zo snel mogelijk en vrijblijvend contact met u op. We informeren u dan graag over de nieuwe mogelijkheden om Vriend te worden en de exclusieve voordelen die wij hier tegenover stellen.

Geven maakt gelukkig

Door de wijzigingen in ons beleid gaan wij nieuwe Vriendschappen aan vanaf januari 2019. Wilt u NU geven? Draag dan bij aan modern ballet voor iedereen en steun Introdans met een eenmalige donatie