Word Vriend van Introdans

Geef betekenis aan uw relatie met ons gezelschap! 

Bezoekt u regelmatig voorstellingen van Introdans en voelt u zich betrokken bij het gezelschap? Nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt? Dan nodigen wij u graag uit voor een inspirerende Vriendschap. Word vóór 1 februari 2020 Vriend van Introdans en ontvang automatisch een fotoprint van ons KERSTGALA.

Als Vriend van Introdans kunt u zich als betrokken particulier, persoonlijk aan ons toonaangevende gezelschap verbinden. Daarnaast leveren Vrienden een aanzienlijke bijdrage aan ons gezelschap. Met uw periodieke gift kunnen wij ons hard blijven maken voor het bevorderen van de danskunst door modern ballet op een hoog en professioneel niveau te presenteren aan een groot en divers publiek.

Als dank voor uw steun houden wij Vrienden op de hoogte van het reilen en zeilen van Introdans en verbinden wij u op een exclusieve manier aan ons gezelschap. De privileges waar Vrienden gebruik van kunnen maken verschillen per groep. Zo kent Introdans vier verschillende Vriendengroepen die onderverdeeld worden in Brons, Zilver, Goud en Diamant. Ontdek vanaf welke bijdrage u kunt toetreden tot de vier verschillende vriendenkringen en welke privileges hier als blijk van dankbaarheid aan verbonden zijn.

Brons - vanaf € 25,- t/m € 99,- per seizoen

Word Bronzen Vriend

Bij Introdans hechten wij veel waarde aan onze Vriendschappen. U bent al Bronzen Vriend vanaf € 25,- per seizoen. Bekijk hieronder de voordelen van een Bronzen Vriendschap met Introdans.
  • Seizoensmailing per post
  • Minimaal 6x per jaar de digitale nieuwsbrief
  • 10% korting op de cursus Oud geleerd, jong gedanst + publicaties
  • Bijwonen repetitie in het theater* met 1 introducé

*Een theaterrepetitie vindt 2x per jaar plaats: in het najaar de familievoorstelling; in het voorjaar de reguliere voorstelling

Aanmelden

Zilver - vanaf € 100,- t/m € 999,- per seizoen

Goud - vanaf € 1.000,- t/m € 4.999,- per seizoen

Diamant - vanaf € 5.000,- per seizoen

 

Fiscale voordelen

Naast de bovengenoemde exclusieve voordelen waar onze vrienden gebruik van kunnen maken, is het ook mogelijk om uw gift van de inkomstenbelasting af te trekken. Doordat de overheid Introdans erkent als culturele ANBI kan u uw gift zelfs tot 125% opvoeren bij uw belastingaangifte (ook als u de grens voor giften niet haalt). Onderstaande voorbeelden laten u concreet zien wat dit voor uw gift kan betekenen:
 U geeft:  €1.000  €5.000
 U mag verhogen tot 125% (de multiplier):   €1.250  €6.250
 Bij het toptarief van 52% krijgt u terug van de fiscus:  €650  €3.250
 Dat betekent dat de gift u in 2019 kost (met multiplier):   €350  €1.750
 Zonder multiplier:  €480  €2.400


Hoe werkt het? | U kunt op twee manieren Vriend worden van Introdans: via ons aanmeldformulier of door de Overeenkomst periodieke schenking in geld in te vullen.
Advies op maat? | Neem contact op via 026-3512111 of via

Doneer eenmalig