Word sponsor van Introdans: ga als bedrijf een wederkerige verbinding aan!

Zonder droom, geen groep.
Zonder inspiratie, geen choreografie.
Zonder dansers, geen betovering.
Zonder publiek, geen applaus.
Zonder geld, geen voorstelling.

Als professioneel en toonaangevend dansgezelschap gaat Introdans graag de verbinding aan met professionele bedrijven uit de regio. Introdans is als hoogwaardig Arnhems dansgezelschap met een nationaal en internationaal bereik een interessante en zeer inspirerende partner voor regionaal gevestigde bedrijven die wellicht eveneens een nationaal of internationaal bereik hebben.

Als sponsor van Introdans draag je bij aan een hoogwaardig cultureel bestaan dat in verbinding staat met een breed en divers publiek in de regio.

Een sponsorschap kan daarnaast op verschillende manier veel te bieden hebben voor uw bedrijf. Vanuit de cultureel maatschappelijke verantwoordelijkheid die u neemt via een sponsorschap kunt u op unieke manier in contact komen met de brede doelgroep waar Introdans mee in verbinding staat, bestaand uit publiek, donateurs en andere zakelijke partners. Ook voor relatiemarketing en personeelszaken kan een sponsorschap unieke mogelijkheden bieden. Als sponsor krijgt u toegang tot de creatieve wereld van Introdans. Nodig uw bedrijf, team of relaties uit voor een inspirerende avond vol passie en beweging in het theater en maak gebruik van randprogramma's als kijkjes achter de schermen en ontmoetingen met de dansers. Ook kunt u als bedrijf gebruik maken van een op maat gemaakte interactieve workshop op de werkvloer of bij Introdans op locatie of kunt u gebruik maken van vergaderruimtes binnen de creatieve omgeving van ons Studiotheater.

Heeft u andere wensen? Wij ontwikkelen met veel plezier in goed overleg met onze partners een op maat gemaakte samenwerking die voor beide partijen interessante voordelen met zich meebrengt en die aansluit bij de visie en doelstellingen van uw bedrijf.  

Word sponsor

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om sponsor te worden van Introdans? Zou u de verbinding met ons gezelschap aan willen gaan? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op voor advies op maat. U kunt eventueel ook zelf contact opnemen via 026-3512111 of via .

Sponsors en subsidiŽnten die u voorgingen

Introdans ontvangt subsidie van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de Provincies Gelderland en Overijssel en Gemeente Arnhem.

Introdans is zijn sponsors en partners erkentelijk voor hun steun, toewijding en betrokkenheid. Zonder de ondersteuning van Alliander, Burgers' Zoo, DDJ Accountants & Adviseurs, Dirkzwager legal & tax, Freek en Hella de Jonge Stichting, Rabobank, Siza en The People of the Labyrinths zou Introdans, Introdans niet zijn. Kruisbestuiving en tweerichtingsverkeer is de grondslag van al onze relaties.

"Dit spreekt ons aan. Energie geven, is ook ůns dagelijkse werk. Het is onmisbaar in de samenleving."
(Alliander)

"Cultuur is een kleurrijke tegenhanger voor het zwart/wit/grijze recht. Heel veel mensen genieten van cultuur en halen er hun hart aan op. Dat vinden wij belangrijk!"
(Dirkzwager legal & tax)

 

Doneer eenmalig