Beweeg mee: word partner van Introdans 

Zonder droom, geen groep.
Zonder inspiratie, geen choreografie.
Zonder dansers, geen betovering.
Zonder publiek, geen applaus.
Zonder geld, geen voorstelling.

Introdans heeft een nationaal en internationaal bereik en is een fascinerende en aantrekkelijke partner voor bedrijven. Als professioneel en toonaangevend dansgezelschap gaat Introdans graag in verbinding met inspirerende bedrijven uit de regio en daarbuiten. 

In een maatschappij waarin ratio en zakelijkheid de boventoon voeren, brengen we mensen in contact met emoties. Door onze voorstellingen en activiteiten kun je deze begrijpen en waarderen. Als bedrijfspartner van Introdans draagt u bij aan een hoogwaardig cultureel bestaan. 

Een partnerschap kan op verschillende manieren veel te bieden hebben voor uw bedrijf. Vanuit de cultureel maatschappelijke verantwoordelijkheid die u neemt via een partnerschap kunt u op een unieke manier in contact komen met de brede doelgroep van Introdans. Deze bestaat uit publiek, donateurs en andere zakelijke partners. Ook voor relatiemarketing en personeelszaken biedt een partnerschap unieke mogelijkheden. Als partner krijgt u toegang tot de creatieve wereld van Introdans. Nodig uw bedrijf, team of relaties uit voor een inspirerende avond vol passie en beweging in het theater. Maak daarnaast gebruik van randprogramma's als kijkjes achter de schermen en ontmoetingen met de dansers. Ook kunt u als bedrijf gebruik maken van een op maat gemaakte interactieve workshop op de werkvloer of bij Introdans op locatie. Of maak gebruik van de vergaderruimtes binnen de creatieve omgeving van ons Studiotheater.

Andere wensen? Met veel plezier ontwikkelen wij in goed overleg een op maat gemaakte samenwerking die interessante voordelen met zich meebrengt en die aansluit bij de visie en doelstellingen van uw bedrijf.  

Word PARTNER

PARTNERS en subsidiŽnten die u voorgingen

Introdans ontvangt subsidie van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de Provincies Gelderland en Overijssel en Gemeente Arnhem.

Introdans is zijn partners erkentelijk voor hun steun, toewijding en betrokkenheid. Zonder de ondersteuning van Alliander, Burgers' Zoo, DDJ Accountants & Adviseurs, Dirkzwager legal & tax, Fairlight, Freek en Hella de Jonge Stichting, Rabobank en Siza zou Introdans, Introdans niet zijn. Kruisbestuiving en tweerichtingsverkeer is de grondslag van al onze relaties.

"Dit spreekt ons aan. Energie geven, is ook ůns dagelijkse werk. Het is onmisbaar in de samenleving."
(Alliander)

"Cultuur is een kleurrijke tegenhanger voor het zwart/wit/grijze recht. Heel veel mensen genieten van cultuur en halen er hun hart aan op. Dat vinden wij belangrijk!"
(Dirkzwager legal & tax)

 

Doneer eenmalig