Introdans in uw testament

Draag bij aan een dansrijke toekomst!

Met veel doorzettingsvermogen heeft Introdans sinds de oprichting in 1971 een toonaangevende en erkende positie weten te werven op zowel nationaal als ook internationaal niveau.  De ambities reiken echter verder. Ook in de toekomst willen we zo veel mogelijk generaties en doelgroepen in aanraking brengen met hoogwaardige dans. Het opnemen van Introdans in uw testament is een mooie en zeer betekenisvolle manier om hieraan bij te dragen. Zo kunt u Introdans op de volgende manieren via uw testament steunen: 

⊳ Erfstelling: Introdans als (mede-) erfgenaam

Naast eventuele familieleden, vrienden of andere goede doelen kunt u Introdans in uw testament opnemen als (mede-)erfgenaam. Introdans erft dan een door u gekozen percentage van uw nalatenschap.

⊳ Legaat

Door een legaat op te nemen in uw testament dat ten goede komt aan Introdans, kunt u ons gezelschap steunen met een door u gekozen, vast omschreven bedrag of bezitting.

⊳ Fonds op naam

Door een fonds op naam op te richten kunt u zowel tijdens leven als ook vanuit uw testament schenken aan een specifiek doel binnen Introdans. U bepaalt zo op zeer persoonlijke wijze waar u aan bijdraagt. Tevens kan het oprichten van een fonds op naam een mooie manier zijn om uw naam voor langere tijd aan Introdans te verbinden of om een dierbare te eren.

Wanneer u Introdans steunt vanuit uw testament, draagt u bij aan het voortbestaan van ons gezelschap en zorgt u ervoor dat uw passie voor dans kan worden doorgegeven. Het gaat daarbij niet alleen om grote schenkingen. Voor ons is iedere grote of kleine bijdrage vanuit een nalatenschap zeer waardevol en van groot belang.

Profijt bij leven

Net als voor onze partners, sponsoren en vrienden doen wij ook graag iets terug voor de mensen die  Introdans steunen via hun testament. In een persoonlijk gesprek maken wij graag kennis met u en luisteren wij naar uw persoonlijke wensen. Wanneer u Introdans in uw testament heeft opgenomen, of wanneer u dit van plan bent, kunt u dit laten weten via ons contactformulier.

Lees hier het inspirerende verhaal van Helma en Onno.

Erfbelasting:
Doordat Introdans over een culturele ANBI status beschikt, wordt er geen erfbelasting geheven over testamentaire schenkingen aan ons gezelschap. Dit betekent dat uw nalatenschap aan Introdans geheel ten goede komt aan de dans.

Meer informatie:
Wilt u graag nader geÔnformeerd worden over het opnemen van Introdans in uw testament? Vul dan het advies op maat formulier in of neem contact op met Janet Schuring via 026-3512111 of per mail .

Advies op maat

Vul uw gegevens in via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor advies op maat.

Doneer eenmalig