Overeenkomst periodieke
schenking in geld  
Advies op maat  
Doneer eenmalig  

Doneer:
Geef betekenis aan uw relatie met Introdans

Introdans danst voorstellingen en ontwikkelt activiteiten vol schoonheid en ontroering.
Maar de ambitie reikt verder. Maak het verschil. Draagt u Introdans een warm hart toe en wilt u uw relatie met Introdans en de waardering voor het gezelschap extra betekenis geven? Dat kan door donateur te worden! 

Introdans geniet ervan om zijn publiek de mooiste programma’s voor te schotelen. En met succes: enthousiast publiek en juichende recensies. Dat smaakt naar meer. We willen ook de volgende jaren prachtige programma’s blijven presenteren. Als donateur kunt u zich als betrokken particulier persoonlijk aan ons toonaangevende gezelschap verbinden. Met uw periodieke gift kunnen wij ons hard blijven maken voor het bevorderen van de danskunst door modern ballet op een hoog en professioneel niveau te presenteren aan een groot en divers publiek. Met uw steun kunnen we onze kwaliteit daarbij waarborgen door hoogwaardige choreografieŽn aan te kopen, voldoende dansers onder te brengen en door extra’s toe te kunnen voegen aan onze voorstellingen zoals live muziek. 

Wij gaan graag de verbinding aan met particulieren die de dans een warm hart toedragen en die als donateur willen bijdragen aan de toekomst van Introdans.

Tegenprestaties en fiscale voorbeelden 

Voor de steun van donateurs doen wij natuurlijk ook graag iets terug. Wij betrekken u met veel plezier bij ons gezelschap. U beschikt over diverse privileges die per donateurskring verschillen. Daarbij kunt u bij een periodieke gift gebruik maken van interessante fiscale voordelen.

Omdat Introdans door de overheid erkend is als culturele ANBI mag u uw gift voor 125% opvoeren bij uw belastingaangifte (ook als u de grens voor giften niet haalt). Om u concreet te laten zien wat dit bij de verschillende bedragen inhoudt, de volgende voorbeelden:

 U geeft:  €1000  €500
 U mag verhogen tot 125% (de multiplier):   €1250  €625
 Bij het toptarief van 52% krijgt u terug van de fiscus:   €650  €325
 Dat betekent dat de gift u in 2018 kost (met multiplier):   €350  €175
 Zonder multiplier:   €480  €240


Hoe werkt het? | Vul de Overeenkomst periodieke schenking in geld in. 
Advies op maat? | Onze directie secretaresse Janet Schuring geeft u graag advies op maat en informeert u over de voorwaarden. Neem contact met haar op via 026-3512111 of via