Overeenkomst periodieke
schenking in geld  
Advies op maat  
Doneer eenmalig  

Doneer:
Geef Introdans een boost.

Introdans danst voorstellingen en ontwikkelt activiteiten vol schoonheid en ontroering.
Maar de ambitie reikt verder. Maak het verschil. Geef Introdans een boost

Introdans geniet ervan om zijn publiek de mooiste programma’s voor te schotelen. En met succes: enthousiast publiek en juichende recensies. Dat smaakt naar meer. We willen ook de volgende jaren prachtige programma’s blijven presenteren. Onze subsidiŽnten hebben onze kwaliteit herkend en erkend, en dat heeft geresulteerd in voortzetting van onze subsidies. Dat is een prachtige basis. Maar we willen meer! Meer voorstellingen met live begeleiding. Meer Ontmoetingen, waarin Introdansers samenwerken met gastdansers met een (zichtbare of onzichtbare) beperking. Meer prachtige voorstellingen van internationaal befaamde choreografen.

Nu de basis op orde is, doen we een beroep op u: geef Introdans de boost die nodig is, en word IntroBooster.


Vanzelfsprekend staat daar iets tegenover. Als IntroBooster nodigen wij u twee keer per jaar uit voor een bijzondere ontmoeting. U bent te gast daar waar de passie in haar volle glorie tot ontwikkeling komt: in de studio’s van Introdans. Dansers en directie nemen u tijdens een exclusief evenement mee in de wondere wereld van Introdans en praten u bij over de nieuwste plannen. Bij een tweede ontmoeting ontvangen wij u in onze thuishaven, Stadstheater Arnhem, waar u de END OF SEASON voorstelling bijwoont. Tijdens een besloten ontvangst ontmoet u de makers van de voorstelling en raakt u nog meer betrokken bij het bijzondere werk van Introdans. Als IntroBooster geeft u een bedrag van €1.000 per jaar, voor een periode van minimaal vijf jaar. Een lagere bijdrage is natuurlijk ook welkom; bijvoorbeeld €250 of €500. Dat klinkt misschien als een groot bedrag, maar met de fiscaal aantrekkelijke overheidsmaatregelen betekent het maar enkele tientjes per maand.

Omdat Introdans door de overheid erkend is als culturele ANBI mag u uw gift voor 125% opvoeren bij uw belastingaangifte (ook als u de grens voor giften niet haalt). Om u concreet te laten zien wat dit bij de verschillende bedragen inhoudt, de volgende voorbeelden:

 U geeft:  €1000  €500
 U mag verhogen tot 125% (de multiplier):   €1250  €625
 Bij het toptarief van 52% krijgt u terug van de fiscus:   €650  €325
 Dat betekent dat de gift u in 2018 kost (met multiplier):   €350  €175
 Zonder multiplier:   €480  €240


Hoe werkt het? | Voor een schenking maakt u gebruik van de Overeenkomst periodieke schenking in geld
Advies op maat? | Onze directie secretaresse Janet Schuring geeft u graag een advies op maat en informeert u over de voorwaarden. Neem contact met haar op via 026-3512111 of via