Silver MOVES

Introdans presenteert Silver MOVES: een reeks actieve danslessen in de studio's van Introdans voor 55-plussers

De gezondheid van onze medewerkers en bezoekers heeft hoge prioriteit. De verkeersruimten in het gebouw van Introdans zijn nauw. Daarom is er besloten dat wij tot 1 januari 2021 geen groepen van buitenaf ontvangen.

Zin om in de lente lekker actief aan de slag te gaan met dans in de studio van ons modern balletgezelschap? Dan is dit uw kans. Introdans start in 2020 met Silver MOVES, een bijzondere danscursus voor volwassenen vanaf 55 jaar. Ons aanbod is vernieuwd en de opzet is er op gericht om mannen en vrouwen die van dans en beweging houden op een breed vlak te bedienen. Het docententeam van Introdans ontwierp een reeks van tien danslessen. Lichaam, hart en geest worden aangesproken en vele facetten van het Introdans-dansbedrijf passeren de revue.

De reeks bestaat uit tien actieve danslessen gegeven door het docententeam van Introdans Interactie. Iedere dansles duurt  1.5 uur. Ervaring met dans is niet nodig.

Data Silver MOVES

Silver MOVES is er vanaf 16 maart tot en met 8 juni 2020 in de studio’s van Introdans, Vijfzinnenstraat 82, Arnhem (vlakbij het NS station Arnhem Centraal). De ochtendcursus van 10.30 - 12.00 uur is helemaal vol, er is een middagcursus bijgekomen van 13.00-14.30 uur.

Vanwege de nieuwe maatregelen rondom het COVID-19 virus is de reeks in ieder geval tot en met 1 juni afgelast. Deelnemers ontvangen hierover een bericht.

Elke dansles staat op zichzelf

Iedere dansles is actief, start met een warming up en een aantal dansoefeningen om het lijf fit en actief te houden. Daarnaast staat iedere week in het teken van een ander aspect van de (Intro)danskunst. Soms wordt er gefocust op een bepaalde choreografie, een bepaalde techniek of stijl, de theatrale aspecten van een voorstelling of samenwerking, Altijd iets wat er op dat moment bij ons gezelschap actueel is.

Geen keuze stress!

Beslis zelf hoeveel lessen u neemt en welke data u aanwezig bent. De minimale deelname is vijf lessen. Vanaf zes lessen bieden we een korting. Restitutie bij het missen van een of meer lessen is niet mogelijk, maar u mag altijd een of meerdere lessen cadeau doen aan een vriend of vriendin!

Kosten

Van 1 tot 6 lessen zijn de kosten € 25,- per les. Vanaf 6 lessen kost elke les € 20,-. Na aanmelding ontvangt u per mail een ontvangstbevestiging en factuur.
Er is plaats voor 25 deelnemers. De cursus gaat door bij 15 inschrijvingen.

Aanmelden

Informatie en aanmelding per mail bij onder vermelding van naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en IBAN ťn hoeveel lessen je zou willen nemen. 


De cursusreeks Silver Moves is in verband met het Coronavirus helemaal afgelast. We hopen dat we hier in het nieuwe seizoen, op zijn vroegst na 1 januari 2021 weer mee van start kunnen gaan.