Workshops

IntroDANSKLAS

De workshops in het theater zijn te boeken als randprogramma bij de lopende familievoorstellingen van Introdans. Deze kunnen echter niet meer door theaters geboekt worden, mail direct. 

Tijdens de IntroDANSKLAS kruipen de deelnemers in de huid van een Introdanser en maken zij op actieve wijze kennis met de verschillende familievoorstellingen. Een docent van Introdans leert de deelnemers danscombinaties aan uit deze voorstellingen en ze gaan ook zelf creatief aan de slag en maken een eigen choreografie. Alles gebeurt natuurlijk op muziek uit de voorstelling. Het is een uitdagende en energieke warming up voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Naast het actieve dansgedeelte vindt er ook een kort gesprek plaats, waarin de schouwburg-etiquette en onderwerpen rond de voorstelling aan de orde komen zoals decor, belichting, een dag van een danser of het werk van de choreograaf. Op deze manier nemen de kinderen voorafgaand aan de voorstelling, alvast een kijkje in de keuken van ons dansgezelschap. Tegelijkertijd ervaren zij hoe leuk en uitdagend het is om samen te dansen en in korte tijd eenvoudige danscombinaties onder de knie te krijgen.

De IntroDANSKLAS duurt een uur en vindt plaats in het theater voorafgaand aan een voorstelling. Danservaring is niet vereist en speciale kleding of schoenen ook niet. Ouders mogen kijken.

Let op! Workshops kunnen niet meer worden geboekt. Alvast meer weten over seizoen 2019/20? Neem dan contact op via het contactformulier

Prijs: €175,- (excl. BTW en reiskosten)
Maximale groepsgrootte: 30 deelnemers