Workshops

IntroDANSKLAS KYLIŃN4ALL

De workshops in het theater zijn te boeken als randprogramma bij de lopende familievoorstellingen van Introdans.

Tijdens de IntroDANSKLAS kruipen de deelnemers in de huid van een Introdanser en maken zij op actieve wijze kennis met de familievoorstelling KYLIŃN4ALL. Een docent van Introdans leert de deelnemers danscombinaties aan uit de voorstelling en ze gaan ook zelf creatief aan de slag en maken een eigen choreografie. Alles natuurlijk op muziek uit de voorstelling. Het is een uitdagende en energieke warming up voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Naast het actieve dansgedeelte vindt er ook een kort gesprek plaats, waarin de schouwburg-etiquette en onderwerpen rond de voorstelling aan de orde komen zoals decor, belichting, een dag van een danser of het werk van de choreograaf. Op deze manier nemen de kinderen voorafgaand aan de voorstelling, alvast een kijkje in de keuken van ons dansgezelschap. Tegelijkertijd ervaren zij hoe leuk en uitdagend het is om samen te dansen en in korte tijd eenvoudige danscombinaties onder de knie te krijgen.

De IntroDANSKLAS duurt een uur en vindt plaats in het theater voorafgaand aan de voorstelling KYLIAN4ALL. Danservaring is niet vereist en speciale kleding of schoenen ook niet. Ouders mogen kijken.

Boeken: mail naar
Prijs: €175,- (excl. BTW en reiskosten)
Maximale groepsgrootte: 30 deelnemers