Workshops

IntroDANSKLAS

De workshops in het theater zijn te boeken als randprogramma bij de lopende familievoorstellingen van Introdans.

Dansworkshop in het theater voorafgaand aan de familievoorstelling van Introdans

Tijdens de IntroDANSKLAS kruipen de deelnemers in de huid van een Introdanser en maken zij op actieve wijze kennis met de familievoorstelling GRUPO SPORTIVO of GEK GEZICHT. Een docent van Introdans leert de deelnemers danscombinaties aan uit de voorstelling en ze gaan ook zelf creatief aan de slag en maken een eigen choreografie.

Alles natuurlijk op muziek uit de voorstelling. Naast het actieve dansgedeelte wordt er ook gesproken over het thema van de voorstelling en alles wat erbij komt kijken om deze voorstelling te maken. Op deze manier komen de kinderen al wat meer te weten over ons gezelschap en zijn ze vast warm gemaakt voor het programma.

De IntroDANSKLAS duurt een uur en vindt plaats in het theater voorafgaand aan een voorstelling. Het is een uitdagende en energieke warming up voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Danservaring is niet vereist en speciale kleding of schoenen ook niet. Ouders mogen kijken.

Let op! Workshops kunnen dit seizoen niet meer door theaters geboekt worden. Alvast meer weten voor volgend seizoen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Prijs: €175,- (excl. BTW en reiskosten)
Maximale groepsgrootte: 30 deelnemers