Workshops

Introdans beweegt je

Tijdens de workshops kruipen de leerlingen in de huid van een professionele danser en maken zij op actieve wijze kennis met het dansbedrijf en het repertoire van Introdans. De choreografie projecten voor het primair onderwijs zijn gebaseerd op het moderne repertoire van Introdans. Onze educatieve projecten zijn voor iedere leerling geschikt, want danservaring is niet vereist. Diverse leerdoelen en competenties komen aan de orde. De projecten zijn in overleg op maat af te stemmen.

Dansworkshop | SPO & SVO
Actieve workshop waarin de leerlingen ondervinden wat er allemaal komt kijken bij het maken van een danscreatie. De leerlingen zullen tijdens deze workshop ťťn uur lang intensief aan het dansen zijn. Aan het einde van de workshop weten de kinderen precies wat het inhoudt om een professioneel danser te zijn, hebben ze de mogelijkheden van hun eigen lichaam ontdekt en hebben ze een eigen stukje choreografie gemaakt.

Choreografieworkshop met presentatie | SPO & SVO
De leerlingen ervaren hoe leuk en uitdagend het is om samen te dansen en in korte tijd eenvoudige danscombinaties onder de knie te krijgen. Een dansdocent van Introdans leert de leerlingen danscombinaties aan gebaseerd op het repertoire uit de voorstellingen van Introdans.

In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus geeft het Interactieteam aangepaste projecten. Klik hier voor meer informatie over ons nieuwe aanbod.