Cultuureducatie met kwaliteit

Dekundigheidstraject voor leerkrachten

Terug in de schoolbanken voor de fijne kneepjes van de Introdansmethodiek! Introdans’ deskundigheidstrajecten vergroten snel de danskennis en -vaardigheden van leerkrachten en docenten in het primair onderwijs. Zelf professionele danslessen ontwikkelen en geven, is daarna een makkie. Danservaring is niet nodig. Het traject kan op maat worden ingevuld en laat zich uitstekend combineren met een lessenserie of dansvoorstelling met de hele school.

Enkele voorbeelden:

De Kingschool in Denekamp | Ondergedompeld in dans

De leerkrachten van de Dr. M.L. Kingschool in Denekamp leerden in het choreografietraject Ondergedompeld in dans met hun eigen groep een danspresentatie voor te bereiden, te creŽren en te presenteren. Na de kick-off werd het even spannend en vervolgens leuker dan gedacht.

Het Meerik vso in Enschede | Fantastiek Elastiek

De leraren van Het Meerik vso in Enschede kunnen na gebruik van de lesmethode Fantastiek Elastiek zelf stap voor stap een dansles opbouwen en invullen.


In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus geeft het Interactieteam aangepaste projecten. Klik hier voor meer informatie over ons nieuwe aanbod.