Internationaal

Introdans Interactie is een veelgevraagde gast in het buitenland. De projecten worden geroemd vanwege de inclusieve benadering: niemand wordt buitengesloten. Niet voor niets is het motto: Iedereen kan dansen. Al sinds de start van Introdans reist Introdans Interactie regelmatig de grens over en worden er samenwerkingen aangegaan met specialisten op het gebied van dans in landen over de hele wereld. Het docententeam wisselt tijdens deze projecten kennis en kunde uit met lokale dansmakers. In de afgelopen jaren reisde het team onder andere naar Zuid-Afrika, IndonesiŽ, BraziliŽ, China en Duitsland. Een aantal voorbeelden van uitwisselingen:

Duitsland | BeVoice

Regelmatig is Introdans Interactie te vinden in Berlijn. In samenwerking met theatermaker Renťe M. Broeders wordt jaarlijks een voorstelling op de planken gezet met Berlijnse scholen.

Zuid-Afrika | Swing on South

Introdans Interactie werkt nauw samen met de FlatFoot Dance Company in Durban. Een dansgezelschap wat niet alleen bekend is om zijn energieke repertoire maar ook vanwege zijn belangrijke werk in de townships. Regelmatig worden methodes uitgewisseld. Zo kregen Interactie en de Zuid-Afrikaanse dansers de Arnhemse Vogelaarwijk Malburgen aan het dansen en gaat het docenteam met regelmaat naar Durban om daar projecten te ontwikkelen.

Bent u als internationale organisatie op zoek naar een samenwerkingspartner? Introdans biedt workshops, co-producties en schoolvoorstellingen en deelt zijn kennis graag tot over de grenzen. Voor meer informatie, neem contact op via het contactformulier