Bedrijven

Introdans is meer dan een modern balletgezelschap. Het brengt niet alleen voorstellingen, maar zet ook de mens zelf in beweging. De educatieve afdeling organiseert al sinds de oprichting in 1971 bijeenkomsten, workshops en cursussen voor een breed publiek. Introdans biedt ook mogelijkheden voor bedrijven en zakelijke partners om te profiteren van zijn inspirerende wereld. In het studiotheater - waar de hartslag van Introdans voelbaar is - zijn vele mogelijkheden voor vergaderingen of bijzondere bijeenkomsten. De rondleidingen door dit creatieve bedrijf, het bijwonen van de repetities en de ontmoetingen met dansers geven inspiratie. Daarnaast biedt Introdans op maat ontwikkelde trainingen voor teams, waarin creatief denken, doelgericht samenwerken en effectieve communicatie met collega’s op een bijzondere manier worden belicht. In ons pand, of bij u op de werkvloer. Zet uw bedrijf in beweging. Neem contact op en stel met ons een inspirerend programma samen.Introdans beweegt uw bedrijf | arrangementen en trainingen

Come See Us: een prikkelende rondleiding door de creatieve omgeving van Introdans en een kijkje bij de repetitie van de dansers. (45 minuten)
This is your wake-up ball: een actieve bewegingsactiviteit op de werkvloer die uw bedrijf of conferentie letterlijk wakker schudt. (10 tot 45 minuten)
Vergaderen, maar dan anders: in ons studiotheater, waar de hartslag van Introdans voelbaar is, komt uw team los van conventionele denkwijzen. (duur in overleg)
Team in beweging: interactieve workshop voor teams in bedrijven, op de werkvloer of op locatie bij Introdans. Te combineren met andere activiteiten en/of op maat gesneden. (dagdeel)

Geef uw bedrijf of team een duurzame impuls door te investeren in creativiteit, samenwerking en communicatie. Neem contact op met Annemieke Vervoort en stel een inspirerend programma samen.
(of bel 026-3512111)