Dans als een prof met Introdans 

"Iedereen kan dansen!" Dat is het motto van Introdans. Je vindt Introdans niet alleen in het theater maar ook midden in de maatschappij: op scholen, in bejaardentehuizen, bij grote internationale educatieve dansprojecten, bij conferenties en lezingen. Het overbrengen van danskunst aan een zo breed mogelijk publiek staat centraal bij Introdans. Niet alleen door enkel te kijken maar ook door te ervaren.
Het educatieve team, Introdans Interactie, heeft als doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen door te dansen met mensen uit uiteenlopende doelgroepen: scholieren, senioren, mensen met een handicap. Met elk programma, elke workshop en iedere choreografie bewijst het team dat iedereen de universele taal van de dans spreekt. Onze docenten zijn enthousiaste multi-kunners; professionals met een gedegen didactische ervaring en kennis van de moderne danskunst.

Introdans Interactie als laboratorium 

Introdans Interactie loopt voorop als het gaat om het ontwikkelen en aanbieden van artistiek en pedagogisch vooruitstrevende programma's, gebaseerd op het eigen repertoire én gericht op uw vraag. We pionieren, experimenteren en creëren voortdurend nieuwe programma’s voor bijzondere doelgroepen, met aandacht voor inclusie.

Bekijk hier onze Onderwijsbrochure 2016/2017