1,5 meter aanbod

Introdans Interactie danst door!

Introdans danste vanaf 17 september 2020 in de Eusebiuskerk. En naar verwachting danst Introdans weer vanaf eind oktober 2020 in de theaters. De dansers trainen en repeteren - op veilige afstand -  in de studio's. We proberen letterlijk en figuurlijk soepel te blijven.
Ook ons educatie-team zit niet stil en is continu bezig met aanpassen. Er zijn digitale producten gemaakt die je als docent zelf in de klas eenvoudig kunt uitvoeren. Ook is er hard nagedacht hoe de Introdansdocenten op school dansactiviteiten kunnen geven op een manier die voor docenten en leerlingen een plezierige, creatieve, maar ook veilige en ontspannen setting biedt. Uiteraard gaan we bij zulke activiteiten graag in overleg over mogelijkheden, behoeften en wensen.

Ons bestaande aanbod kan in aangepaste vorm worden uitgevoerd en met de nieuwe dansprojecten breiden we ons motto ‘Iedereen kan dansen’ uit met: ‘waar en hoe dan ook’.

Nieuwe Introdansprojecten | KLASSEBOOST en GO FIT!
voor binnen ťn buiten

KLASSEBOOST | Vliegensvlugge klassedans

Een lekkere dans-energizer in het klaslokaal, waarbij je zelfs met of achter je stoel en tafel een fantastische danservaring hebt. Daarna kun je opgefrist weer verder. Klasseboost wordt afgesloten met een speurtocht door een van onze websites.
Duur: vanaf 0,5 uur. Doelgroep (S)PO en (S)VO


GO FIT! | Energieke buitendans

Na een introductiefilmpje in het klaslokaal ontmoeten de leerlingen onze dansdocent buiten op het schoolplein voor een actieve en speelse dansactiviteit. Slecht weer? Dan dansen we in de klas.
Duur: vanaf 1 uur. Doelgroep: (S)PO en (S)VO

Digitaal dansmateriaal | Zelf of met digitale coaching van Introdansdocent

- Introdansvoorjou.nl | Een interactieve website voor het basisonderwijs
Duik in de wereld van Introdans met o.a. quizzen en filmpjes. De leerkracht kan meteen met de klas aan de slag gaan met behulp van deze danswijzer of met digitale hulp van onze dansdocent.

- De Introdans Thuisbioscoop | Video’s voor het voortgezet onderwijs
Op onze website staan video’s, dansfilms en documentaires die je meenemen in de wereld van Introdans.

- Introdans beweegt je | korte mee-dansvideo’s voor iedereen
Drie aanstekelijke dans-energizers van een kwartier: een eigen stoel en 1.5 meter zijn voldoende om met zijn allen op een eenvoudige manier in beweging te komen. Lastig om zelf mee te beginnen? Onze dansdocenten staan klaar om u digitaal te adviseren en te coachen.

- Klassedans.nl | digitale leerlijn dans in de klas voor het basisonderwijs
Een laagdrempelige leerlijn die we hebben ontwikkeld voor het Theaterschip Deventer. Digitale coaching is mogelijk. Meer informatie en aanvragen via Het Theaterschip.

Neem contact op met Annemieke Vervoort (via ) voor meer informatie over de verschillende projecten, digitale coaching, aanpassingen en andere mogelijkheden.