Nalatenschap

Vele generaties en doelgroepen genieten gedurende hun hele leven van onze voorstellingen en activiteiten. Geef ook volgende generaties die kans door Introdans op te nemen in je testament. Dat kan op verschillende manieren.

Met een erfstelling wordt Introdans (mede-)erfgenaam naast eventuele familieleden, vrienden of andere goede doelen. Introdans erft dan een deel van je nalatenschap.

Door een legaat op te nemen in je testament dat ten goede komt aan Introdans, steun je ons met een vast omschreven bedrag of bezitting.

Tot slot kun je met een fonds op naam zowel tijdens leven als vanuit je testament schenkingen aan Introdans doen ten bate van een specifiek doel. Zo bepaal je zelf hoe je schenking door Introdans wordt besteed. Het oprichten van een fonds op naam is een mooie manier om je naam voor langere tijd aan Introdans te verbinden of om een dierbare te eren.

Introdans is door de overheid erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daarom wordt er geen erfbelasting geheven over testamentaire schenkingen aan ons gezelschap. Dit betekent dat je nalatenschap aan Introdans geheel ten goede komt aan onze dans.

We hebben geleerd dat er heel veel mooie en bijzondere dingen zijn in het leven. Daar genieten we volle teugen van. De unieke danstaal van Introdans, is één zo’n ding. Om daarmee afscheid te nemen, vinden wij een prachtige gedachte. En dat Introdans weer nieuwe voorstellingen kan maken met wat wij achterlaten, waar anderen weer van genieten: hoe mooi is dat?

Helma Kolmschate en Onno Vos

Klik hier voor het verhaal van Helma en Onno.

Net als voor onze Partners en Vrienden doen we graag iets terug voor wie Introdans in het testament opneemt. In een persoonlijk gesprek maken wij graag kennis met je en luisteren wij naar je persoonlijke wensen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Janet Schuring-Aarts van den Berg via janet.schuring@introdans.nl, 026-3512111 of onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Vul hieronder het contactformulier in.

Blijf op de hoogte