INTRODANS BEWEEGT JE - LIVE

Dans met ons: Introdans beweegt je LIVE in de buitenlucht

Na de succesvolle online actieve video’s ging in juni Introdans beweegt je LIVE in het Coehoornpark! Goed nieuws: ook na de zomervakantie dansen we samen met ons publiek in de buitenlucht. De docenten en dansers van Introdans verruilen dan de studio's voor het mooie groen en de frisse buitenlucht van het Coehoornpark.

Coehoornpark | 10, 17 & 24 september en 1, 8 & 15 oktober

Op diverse donderdagen in september en oktober start er in het Coehoornpark om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur een energieke dansworkshop van 30 minuten. Het Coehoornpark is op loopafstand van station Arnhem Centraal. Meer informatie over de locatie vind je hier.

Introdans beweegt je LIVE is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar, ongeacht je dansniveau of fysieke gesteldheid. Je hoeft geen ervaring te hebben; wij nemen je mee! Bekijk de after movie van de eerste Introdans beweegt je LIVE-workshops hier.

Doe je mee?

Schrijf je dan in via . Vermeld hierbij je contactgegevens, leeftijd en een eerste en tweede voorkeur voor het tijdstip van de workshop. Let op: wij verwerken de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Deelname op 10 september is gratis, maar een vrijwillige donatie stellen we zeer op prijs. Van 17 september tot en met 15 oktober kost deelname €5 per persoon per workshop; op vertoon van een GelrePas €2,50. Betaling kan ter plaatse contant of via pin. Het aantal plekken per workshop is beperkt.Boek nu