DE ONTMOETING NEXT: Performing on demand

Met DE ONTMOETING brengt choreograaf Adriaan Luteijn al sinds 2001 op baanbrekende wijze de meest uiteenlopende gastdansers samen met dansers van Introdans. In de editie van 2019 komen opnieuw twee werelden samen: dans en sport. 

Introdans en TeamNL werken al langer samen en delen kennis uit op het gebied van topprestatie. Onder de titel 'DE ONTMOETING NEXT: Performing on demand' krijgt deze samenwerking een artistieke invulling: dansers van Introdans gaan als choreograaf aan de slag en de sporters betreden de dansvloer. De Nieuwe Oost en Adriaan Luteijn coachen het proces en de voorstelling gaat in Theater aan de Rijn in première. DE ONTMOETING is de ultieme gelegenheid voor het publiek en de performers zelf, om de kracht van de verbinding door dans te ervaren. Een dansvoorstelling die garant staat voor verrassing en onvermoede, nieuwe talenten.

Het complete programma is te zien op 20 en 22 juni in Theater aan de Rijn. Tevens zal, als onderdeel van END OF SEASON, op 27, 28 en 29 juni elke avond een selectie van deze bijzondere ontmoetingen te zien zijn in de grote zaal van Stadstheater Arnhem.

Boek nu